Servicios
06/02/2020

L’UPCCA ( Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) comença a impartir els tallers de prevenció de la adicció a les noves tecnologies en els diferents centres de la localitat.

04/02/2020

Divendres passat l'orientadora laboral del projecte Itineraris I3S de Serveis Socials de Vinaròs va acompanyar a  usuaris/es del projecte  a l'examen de competències clau (matemàtiques, castellà, llengua estrangera i valencià) que es va fer a Castelló.

30/01/2020

Dimecres passat la prospectora d'Itineraris de Serveis Socials de Vinaròs,  juntament amb el prospector laboral de Cocemfe Maestrat, van tenir una reunió amb la Directora General d' Acció Comunitària i Barris Inclusius, Maria José Cortell Simón y la tècnica de gestió a la Ciutat Administrativa de València.

30/01/2020

La setmana passada l'UPCCA ( Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) va començar a impartir el programa Ludens dirigit als alumnes de 4rt de E.S.O. , Batxillerat i Formació Professional Bàsica. En total participaran en els tallers més de 300 alumnes de la nostra localitat.

17/12/2019

La regidora de Política social, Berta Domènech, i la regidora d'Ocupació Maria Cano, han lliurat els diplomes d'alfabetització digital  a usuaris del Projecte Iitneraris, impartit per la docent de Obesedi-Pacte Territorial per l'ocupació Maestrat Litoral.

28/11/2019

El divendres 22 de novembre, l’UPCCA va participar en el GAMESIS amb la xerrada “de l’ús a l’abús” amb l'objectiu de conscienciar als menors sobre un ús saludable dels videojocs.

22/11/2019

Com tots els anys i amb motiu del dia mundial sense alcohol, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) organitza els tallers de begudes saludables que a més compten amb la col·laboració de la Policia Local.Aquests tallers dirigits als alumnes/as de sisè de primària de

11/11/2019

Aquesta setmana ha començat el curs de 270 hores: "OBTENCIÓ DEL CERTIFICAT DE COMPETÈNCIES CLAU (NIVELL 2) de Labora  dirigit pel professor Xavi Ayza Ferreres de Obsedi Maestrat Litoral a l 'alumnat del Projecte Itineraris I3S.

06/11/2019

Les tècniques del projecte Itineraris s'han reunit amb la responsable del programa d'inserció sociolaboral de la Fundació Diagrama i la Regidora de Política Social, Berta Doménech per a explicar-les les actuacions que es desenvolupen des d'Itineraris i treballar conjuntament donat el cas, com una manera de col.laboració de diferents entitats que