Servicios
22/05/2020

Vinaròs fue una de las pocas capitales que el 11 de mayo pasó a la fase 1 de la desescalada, a pesar de que todo apuntaba a que los 24 departamentos de la Comunidad Valenciana lo conseguirían.

18/03/2020

Davant de la situació d'alarma social des de l'Ajuntament  de Vinaròs s'han activat serveis mitjançant  mesures preventives i accions per oferir assistència i garantir la salut dels col.lectius més vulnerables, amb la col.laboració de la Creu Roja i Caritas

 

11/03/2020

Les tècniques del Projecte Itineraris de Vinaròs, juntament amb  un grup d'usuaris/es, van visitar el fòrum Connecta Labora que aquesta vegada es va fer a Càlig.

03/03/2020

El Projecte Itineraris participa en l'organització de la I Jornada per a l'inserció laboral de persones amb discapacitat  juntament amb  entitats que treballen amb el col.lectiu com el Centre d' Educació Especial Baix Maestrat, Cocemfe, Afaniad Vinaròs, Associació Discapacitats Intel.lectuals Fenòmens i les Regidories de Benestar Social dels Aju

17/02/2020

El dia 6 de febrer va sortir  la subvenció ECOVUJ de Labora  per a la contractació en pràctiques de col.lectius vulnerables.

06/02/2020

L’UPCCA ( Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) comença a impartir els tallers de prevenció de la adicció a les noves tecnologies en els diferents centres de la localitat.

04/02/2020

Divendres passat l'orientadora laboral del projecte Itineraris I3S de Serveis Socials de Vinaròs va acompanyar a  usuaris/es del projecte  a l'examen de competències clau (matemàtiques, castellà, llengua estrangera i valencià) que es va fer a Castelló.

30/01/2020

Dimecres passat la prospectora d'Itineraris de Serveis Socials de Vinaròs,  juntament amb el prospector laboral de Cocemfe Maestrat, van tenir una reunió amb la Directora General d' Acció Comunitària i Barris Inclusius, Maria José Cortell Simón y la tècnica de gestió a la Ciutat Administrativa de València.