Servicios
25/11/2020

L'UPCCA en col·laboració amb el Casal Jove presenta la primera Escape Room virtual. L'accés estarà actiu en les principals plataformes del Casal Jove a partir del 20 de novembre fins al 20 de desembre. No es necessita inscripció prèvia i es podrà jugar tant individualment com en grup.

25/11/2020

L'UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) ha organitzat, en col·laboració amb el Casal Jove, la primera “JoveFest”, amb el lema “Sense drogues també hi ha festa”.

25/11/2020

Aquesta setmana es commemora a tot el món el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

16/11/2020

Les Unitats de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Comunitat Valenciana s’uneixen per a llançar una campanya amb motiu del Dia Nacional Sense Alcohol que es commemora el 15 de novembre en Espanya i altres molts països.

09/11/2020

Finalitza la segona de les tres sessions organitzades pel projecte  Itineraris de Gestions Administratives, on els/les usuaris/es  han aprés l'ús de la Clau Pin i la seua app, com sol.licitar cita a OIAC/PROP,  sol.licitud del IMV, i navegar per la web de Labora i la seua app.

26/10/2020

Avui ha començat la primera de les 3 sessions de 15 hores que ha organitzat el  projecte Itineraris per a formar als seus usuaris/es en Gestions Administratives com l'ús de la Clau Pin i la seua app, com sol.licitar cita a OIAC/PROP,  sol.licitud del IMV, i navegar per la web de Labora i la seua app.

20/10/2020

El passat divendres 16 d'octubre va tindre lloc una nova reunió per reprendre l' organització de la I Jornada per la inserció socio-laboral de persones amb discapacitat Baix Maestrat,  junt amb altres institucions com el Centre d' Educació Especial Baix Maestrat, Cocemfe, Afaniad Vinaròs, Associació Discapacitats Intel.lectuals Fenòmens i les Re

29/09/2020

Mitjançant Resolució del 19 d’agost de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, se li concedeix a l’Ajuntament de Vinaròs una subvenció de 133.928,56€ per al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió so

25/09/2020

La Regidoria de Política Social i Joventut de l'Ajuntament de Vinaròs se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets que se celebra avui, dia 23 de setembre.

14/09/2020

Després de ser la primera línia d'acció en l'atenció a les persones que davant la pandèmia i el confinament han passat més problemàtiques socials i han estat població de risc i vulnerabilitat,la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha elaborat un informe qualitatiu del treball en atenció primària en situació d'alarma davant la pandèmia